Etapi käigus mitmeid rünnakukatseid ette võttnud Taaramäe sai täna koguni viienda koha, jäädes võitjast, klubikaaslasest Amael Moinard´ist maha kolme sekundiga. Lõpuni kokku jäänud tugevamate grupis oli kokku 15 ratturit.

Üldarvestuses tõusis Taaramäe kümnendalt kohalt kaheksandaks ja noor-ratturite arvestuses kolmandalt kohalt teiseks. Ette jäi vaid tšehh Roman Kreuziger (Liquigas), kes sai velotuuril 4. koha ja edestas Taaramäed 41 sekundiga.

Vähe jäi puudu, et Cofidis kindlustanuks täna ka meeskondliku võidu. Puudu jäi 12 sekundit, esikoht kuulus teisele prantsuse klubile Ag2r La Mondiale. Mäefiniši punktide arvestuses oli Taaramäe seitsmes, puna-valge täpilise särgi sai enda valdusse klubikaaslane Moinard.

1988. aastal lõpetas Jaanus Kuum sama velotuuri 10. kohaga, mis oli seni eestlaste parimaks tulemuseks. Samal suvel sõitis Kuum ka Tour de France, olles kokkuvõttes 24. Taaramäel on tänavu plaanis samuti Prantsusmaa velotuuri sõita ja Pariis-Nice põhjal võiks eesmärgiks võtta 15-hulka jõudmise.

Vaata velotuuri viimase ränkraske tõusu sündmusi, kus oli aktsioonis ka Taaramäe: