Taaramäe on mõlemal seni peetud etapil olnud väga nähtav ja aktiivne.

Esimesel päeval (186 km) pääses küljetuulega eest 20 meest, teiste hulgas ka Taaramäe. Järgnevat gruppi edestati finišis 41 sekundiga. Taaramäe sai etapil 13. koha, võitis prantslane Justin Jules (Wallonie Bruxelles).

Teisel päeval (186 km) oli kavas mägine etapp, mis lõppes 1202 meetri kõrgusel üle merepinna Canfranc Estacionis. Trassile jäi neli kategooriaga tõusu, neist raskeim 11,9 km pikkune ja keskmise tõusuprotsendiga 4,9. Ka lõpp oli mäkke. Finišitõusul pikkust 9,2 km ja raskusprotsent 2,9.

Taaramäe tegi lõpus juhtgrupi eesotsas kõvasti tööd, et rünnakuid neutraliseerida. Tiimil oli kiire mees võtta, kelle peale mängida ja prantslane Jonathan Hivert ei vedanud alt. Etapivõit tuli lõpuajaga 4:48.53. Taaramäe sai etapil 11. koha.

Kokkuvõttes tõusis eestlane aga kuuendaks, liidrist Jesus Ezquerrast (Burgos-BH) maas vaid 6 sekundit. Total Direct Energie sõitjatest on Taaramäe parimal positsioonil.

Pühapäevane viimane etapp algab Huescast ja lõpeb Zaragozas, distantsiks 127 km. Etapi teine pool on üldjoontes kergelt allamäge.

Velotuuri 2. etapi ülekanne: