"Loodan, et paistetus ja valu annab homseks niipalju järele, et saan sadulasse istuda ja velotuuri jätkata," sõnas Mandri Delfi Spordile.

"Umbes 7 km enne lõppu kukuti grupi paremas servas ja mehed hakkasid vajuma vasakule. Peaaegu oleks pääsenud, aga ei läinud õnneks. Olime just vasakult ettepoole trügimas, minu ees sõitnud kolm klubikaaslast kõik pääsesid," ohkas Mandri.

Kukkumine on näha video kuuendal minutil. Mandri oli üks viimastest, kes sündmuskohalt lahkus, kuna ootas tagavararatast. Nimekamatest meestest osales kukkumises valitsev Itaalia meister grupisõidus Filippo Pozzato (Katjuša).

Eestlasest ebaõnnesõdur oli üks viimastest, kes tänase 209 km pikkuse etapi (Amsterdam - Utrecht) finišisse jõudis. Võitjale Tyler Farrar´ile (Garmin - Transitions) kaotust 4 minutit ja 30 sekundit ja kohaks 194.

Kalle Kriit (Cofidis) kaotas esimestele 37 sekundit ja sai etapil 91. koha.

Velotuuri liidriks tõusis Cadel Evans (BMC Racing Team). Eilse proloogi võitja Bradley Wiggins (Sky Team) sattus kukkumisse 40 km enne finišit, lõpetades Kriidiga samas grupis. Britt langes liidrikohalt 37. positsioonile.