141 km pikkuse etapi võitis sakslane Andre Greipel (Columbia), edestades lõpuspurdiga kahte belglast Gert Steegmansi (RadioShack) ja Jürgen Rölandtsi (Omega Pharma-Lotto).

Mandri kirjeldas võistluspäeva oma blogis järgmiselt: "Proovisin algul eest ära saada, aga ei õnnestunud õiget minekut tabada. Õnneks oli tiimikaaslane kolme mehe rünnakus sees. Eesolijad püüti tänasel ainsal tõusul kinni ja lõpus toimus grupifiniŠ. Proovisin ka ise, aga ei julgenud positsiooni pärast väga palju trügida. Täielik hullumaja oli. Tulemuseks 11.koht. Enesetundega jäin rahule, tollel tõusul jõudsin esimestega ilusti tempos püsida. Päris suur grupp mehi jäi seal maha, kes enam järgi ei jõudnudki."

"Nägin täna peale finišit raja ääres Eesti lippudega inimesi, ei olnud endal mahti nendega juttu minna ajama, aga käeviipega suutsin neid siiski tervitada. Loodan, et selliseid meeldivaid üllatusi kohtan ka järgmistel etappidel," lisas Mandri oma blogi sissekandes.

Etapivõitja Greipel tõusis ühtlasi velotuuri üldliidriks, edestades Steegmansi nelja sekundiga. Mandri jääb maha kümne sekundiga ning hoiab 14. kohta.