Terpstra võttis 11-liikmelisest juhtgrupist soolorünnaku ette pärast eelviimast munakivilõiku, umbes 6,3 kilomeetrit enne finišit. Keegi kaasa ei kiirendanud ja nii sõitis juhtgrupis kahte meeskonnakaaslast omanud Terpstra kiirelt sisse 10-15 sekundilise vahe.

Kui grupis "paugutamiseks" läks oli juba hilja, õige moment oli maha magatud. Kahekordne meeskonnasõidu maailmameister Terpstra kannatas tempot lõpuni ja edestas traditsioonilises finišipaigas, Roubaix velotrekil järgnevaid 20 sekundiga. Teise koha sai grupifinišist John Degenkolb (Giant-Shimano) ja kolmanda koha Fabian Cancellara (Trek Factory). Juhtgruppi kuulus ka 2012. aasta Tour de France´i võitja Bradley Wiggins, kes saavutas 9. koha.

Võidumees Terpstra oli tunamullu Pariis-Roubaix klassikul viies ja mullu kolmas, seega võib öelda, et juhuslik mees poodiumi kõige kõrgemale astmele ei sattunud. Hollandlased triumfeerisid viimati 2001. aastal, kui võitjana ületas finišijoone Servais Knaven.

Teist aastat järjest Cofidise meeskonnas kuulsal klassikul startinud Gert Jõeäär taaskord finišisse ei jõudnud. Tulemuse sai tänavu kirja 144 ratturit.

Vaata, kuidas kulgesid sõidu viimased 10 kilomeetrit: