Kukkumine toimus hetkel, kui sõita jäi vaid 20 kilomeetrit. "Mootorratta juht pani pidurid ootamatult blokki ja üks Tinkoff-Saxo rattur kihutas tagant sisse. Sattusin olema vales kohas ja olin samuti momentaalselt asfaldil. Kaks meest sõitsid minust veel üle, hinge lõi tükiks ajaks kinni," rääkis Jakin juhtunust. Õnneks ühtegi luud tal katki pole, ehkki esialgu oli kahtlus, et rangluuga võivad olla halvad lood. "Väga valus oli õlga liigutada, aga läbivaatusel selgus, et luud-kondid terved. Põlv on katki ja keha igalt poolt valutab, põrutada sain korralikult," lisas Jakin, kes on vaatamata räsitud olekule juba autoga teel Eesti poole. Hooaeg on tema jaoks lõppenud.

Uut profilepingut Jakinil veel taskus pole, aga paari nädala jooksul võiks rõõmustav uudis tulla. "Ei mingit paanikat, mõned variandid on õhus. Midagi rohkemat hetkel öelda ei tahaks," kõlas tartlaselt kommentaariks.

Sõidu võitis belglane Jelle Wallays (Topsport Vlaanderen - Baloise), kes edestas koos prantslase Thomas Voeckleriga (Europcar) peagruppi 12 sekundiga. Jakin võistluse kukkumise tõttu katkestas.

Vaata mootorratturi põhjustatud kukkumist (Jakin lamab tee keskel):