Eesti Vändameeste Sõpruskonna poolt korraldatud treeningkogunemine sai reedel alguse lustlikust disc-golf mängus. Vastvalt tulemusele said noored sportlased preemiaks jooksuringe, kätekõverdusi ning kükist üleshüppeid. Päev jätkus intervjuudega, kus tutvuti sportlaste senise tegevusega ning edasiste plaanidega.

Teise päeva hommikul oli kavas jooksutrenn ning BMX-rattaga sisehallis sõitmine, kus hooajavälisel ajal suhteliselt heas füüsilises vormis olevate noormeeste suust oli üskmeelselt kuulda, et keegi poleks osanud oodata, et BMX rattaga sõitmine niivõrd raske on. Päeva teises pooles kuulati loenguid, kus Tartu Ülikooli Kehakultuuriteaduskonna doktorant Laura Lepasalu rääkis toitumisest ja spordivigastusest, millele lisasid oma kogemusi Tanel Kangert ja Alo Jakin.

Rohkem õpetlik kui füüsilise koormusega laager lõppes pühapäeval Tallinna Ülikooli õppejõu ja doktoranti Indrek Rannama loenguga jõutreeningust, mille järel suunduti ka jõusaali, et vastavad harjutused läbi proovida.

Järgmine laager algab juba 30. novembril, kui Eesti Jalgratturite Liidu vahenditest lähetatakse peamised U23 koondise kandidaadid kolmeks nädalaks hooaja esimesse soojamaalaagrisse Portugali.

Pildigalerii asub siin.