Austerlane kuulus prantsuse profitiimi teist hooaega. Mullu sõitis ta kaasa Giro d'Italial ja teenis kaks UCI kategooria võitu, tulles Austria meistriks temposõidus ning triumfeerides World Touri sarja kuuluva Poola velotuuri etapil.

Detsembris viibis Preidleriga koos Hispaanias treeninglaagris Karl Patrick Lauk, kes on käesolevast hooajast Groupama-FDJ järelkasvumeeskonna liige. "Eks ma teda laagris kindlasti nägin, aga tihedamalt kokku ei puutunud. Meil oli oma ja põhitiimil oma programm," sõnas Lauk Delfile.

Groupama-FDJ saatis täna laiali pressiteate, milles mainitakse, et Preidleri ülestunnistuste kohaselt loovutas ta 2018. aasta lõpus kahel korral verd, mida hilisemalt veredopingu eesmärgil uuesti kasutada. Kuigi ta seda teha ei jõudnud, siis ülestunnistused olid piisavad, et leping ühepoolselt ja tingimusteta lõpetada.

Tiimi juht Marc Madiot saatis nii Groupama-FDJ kui järelkasvumeeskonna ratturitele täna e-kirja, kus andis ülevaate juhtunust ja andis teada antidopingureeglite rikkuja vallandamisest.