Rein Taaramäe jõudis finišisse 178. kohal, jäädes peagrupist maha 5 minutit ja 18 sekundit. Paf.com blogis kirjutab Taaramäe, et jäi maha pärast seda kui oli tiimi liidri Daniel Navarro pärast kukkumist peagruppi tagasi aidanud.

"Kompu näitas pidevalt 35-38 kraadi kuuma ja kurku pidi kastma ikka iga paari minuti tagant. Kuna pudelite vedu käis tihedalt, siis janusse jäämist kartma ei pidanud. 15 km enne joont lasin juba jala sirgu ja lennutasin end suure grupi tagumisse otsa. Sain natuke rahulikult sõita, kui umbes 10 km enne lõppu olime kuskil ringteel ja nägin, et Daniel Navarro oli seal pikali maas ning pragas kõvasti Astanas sõitva Jacob Fuglsangiga. Ilmselt õiendas asja eest, sest Jakob on selline rattur, kes eriti pidureid ei tunnista ja kujutab tihti ette, et sõidab üksi. Nüüd olin mina aga valmis selleks, et Dani punti tagasi saaks. Oma 4 km kõvasti tööd koos nelja tiimikaaslasega ja saimegi saba kätte. Vedas, sest nt Damiano Cunego enam järele ei saanudki. Sel hetkel olin aga kõva vaeva nähes end korralikult keema lasknud ja nii ma viimased 6 km rahulikult grupetoga lõpuni tulin. Tunne oli täna juba päris vinks-vonks ja astmast oleme hetkel meeskonna arstiga jagu saanud. Nüüd läheb iga päev paremaks, sest ravi saan regulaarselt. Igasugused instrumendid ja masinad näitavad igatahes, et minu kopsud funkavad nii kuis vaja. Seda tunnen ka ise! Homme on juba veidi raskem päev ja kindlasti tahab tiim, et keegi meist atrõõvi kappaks, kuid kas just minul proovida lubatakse, seda ma ei tea, sest päris minu etapp vast veel ei oleks…nii siis homseni sõbrad."

Cofidise meeskond sai täna esimest korda ka positiivses mõttes pildile kui etapi algul pages üksi peagrupist ja sõitis pikalt ees hispaanlane Luis Angel Mate.

Kokkuvõttes tõusis Touril läbi aegade esimese Aafrika ratturina liidriks Daryl Impey (Orica-GreenEdge). Lõuna-Aafrikast pärist Impey edestab 3 sekundiga norralast Edvald Boasson Hagenit (Sky) ja 5 sekundiga tiimikaaslast Simon Gerransit. Taaramäe on üldtabelis 118. kohal (+18.54).