Etapi keskel teise kategooria tõusul teised tippsprinterid maha raputanud Cannondale'i meeskonna ratturile järgnesid Argos-Shimano rattur John Degenkolb ning Saxo-Tinkoffi võistkonna Daniele Bennati.

Liidrisärgi säilitas tänasel etapil 12. koha saanud Orica-GreenEdge'i võistkonna Daryl Impey, kelle edu norraka Edvald Boasson Hageni ees on kolm sekundit.

Rein Taaramäe lõpetas etapi peagrupis ning sai protokolli kirja 89. koha. Paf.com blogis kirjutab Taaramäe, et täna oli tal palju tööd tiimikaaslase Daniel Navarro aitamisega ning enesetunne oli väga hea.

"Tiimiliider Dani tundis end kehvalt. Eile otsis keset ööd arsti, sest selg tegi valu ja tänase etapi algul sai mingi kukkumise taga pidama, ent keegi sõitis talle pedaaliga juba niigi viga saanud põlve. Endal oli aga väga hea olla ja seda just tõusul, siit sai moraal hea positiivse laengu. Navarro jäi aga kogu aeg vahega maha, sest oli tõusu all liiga taga ja sprinterid, kes maha jäid, lasid grupiga pidevalt uusi auke sisse. Säilitasime kainet meelt ja transportisin meie kapteni alati ilusti punti tagasi. Viimased 100 km tegid veel Cannondale mehed päris koledat tempsi, kuid kuna meil oli ees veel koos minuga kolm abilist, siis suutsime Navarro alati possale tirida ja ka talle vett vedada. Tiimiliidri abiline olla on päris huvitav ja uus kogemus mulle. Kõik tundub nii lihtne, kuid kui tiim loodab konkreetselt mulle ja ise liidri rollis olen, siis on ikka pinge kõvasti tuntav. Tihti põen liiga palju. Eks nüüd näengi et tegelt asi nii hull pole ja juba järgmisel võidusõidul, kus ise tiimi esinumber olen, on ehk asi lihtsam ja muretum. Homme jõuame Püreneedesse. Vaatame, mis saab. Niisama naljamees igatahes olla ei tahaks."