Valverde ületas finišijoone 19 sekundilise eduga Chris Froome´i ees. Viimase järel lõpetasid tuuri üldliider Bradley Wiggins ning noorratturite arvestuses teist kohta hoidev Thibaut Pinot.

Liidrina jätkab Wiggins, kelle edu tiimikaaslase Froome´i ees on 2 minutit ja 5 sekundit. Vincenzo Nibali on kolmas, kaotades 2 minuti ja 41 sekundiga. Neljas mees, Jürgen Van den Broeck, kaotab juba üle viie minuti.

Taaramäe on kokkuvõttes 37. kohal, kaotades liidrile üle tunni ja 20 minuti.

Sõidu käik:

132 kilomeetrit läbitud: Sõitu juhib endiselt Valverde. Talle järgnebki ainult peagrupp, mis jääb maha 2 ja poole minutiga. Kas suudetakse liider kinni püüda ja lõpetatakse grupifinišiga?

130 kilomeetrit läbitud: Sõitu juhib Alejandro Valverde. Temast jäävad pea kahe minutiga maha Costa ning Egoi Martinez. Seejärel tulevad paarikümne sekundilise vahega Voeckler ning Levi Leipheimer. Peagrupp kaotab 2 minuti ja 30 sekundiga. Taaramäe on aga peagrupist maha jäänud ning viimase 11 ratturi seas.

105 kilomeetrit sõidetud: Käsil eelviimane raske tõus. Liidriks on tõusnud Rui Alberta Costa, tema järel 5-liikmeline grupp, seejärel tulevad 46 sekundi kaugusel 7 meest. Neile järgneb peagrupp, kes jääb liidrist maha 2 minutiga. Peagruppi juhivad 5 meest. Taaramäe endiselt peagrupis

75 kilomeetrit sõidetud: Jooksikute grupp on kasvanud 17-liikmeliseks. Tuuri liidrid ja Taaramäe asuvad endiselt peagrupis, mis kaotab 3 minutiga.

45 kilomeetrit sõidetud: 7 jooksikut on peagrupilt eest ära saanud, nende seas ka eilne etapivõitja Thomas Voeckler. Taaramäe ja ülejäänud ratturid on peagrupis, mis jääb maha minuti ja 15 sekundiga.