Cofidise värvides pedaaliv Jõeäär läbis 38,4-kilomeetrise võistlusmaa ajaga 49 minutit ja 16 sekundit ning edastas Alo Jakinit (BigMat-Auber93) 1 minuti ja 59 sekundiga. Üldarvestuse kolmanda koha saavutas Oskar Nisu, kuid kuna tema võistleb U23 vanusegrupis, siis pronksmedal riputatakse Peeter Pruusi (Rietumu-Delfin) kaela, kes läbis võistlusmaa ajaga 53 minutit ja 12 sekundit.

Jõeäär pani kohe sõidu alguses oma paremuse maksma ning poolel võistlusmaal oli selge, kes meistrisärgi täna endale saab.

U23 vanusegrupi parim oli Nisu (CFC), kes kulutas rajal 51 minutit ja 58 sekundit. Teise koha saavutas Nisule 11 sekundit kaotanud Timmo Jeret (Pärnu Kalevi Jalgrattakool) ning kolmas oli üldarvestuses kuuenda koha saanud Endrik Puntso (Saaremaa Viiking) ajaga 53 minutit ja 27 sekundit.

Meesjuunioride klassis võitis kuldmedali Ekke-Kaur Vosman (Kalevi Jaglrattakool), kes läbis 25,6-kilomeetrise võistlusmaa ajaga 35 minutit ja 2 sekundit. Teise koha saavutas Norman Vahtra (Rein Taaramäe Rattaklubi) ajaga 35 minutit ja 34 sekundit ning kolmas oli Kristjan Johanson (Viljandi Jalgrattaklubi) ajaga 26 minutit ja 18 sekundit.