Detsembri laager toimus samas paigas ja Kangert jäi tehtuga rahule. "Füüsiliselt tunnen end tugevana ja ütleks isegi, et mitmekülgselt tugevana. Pole end ammu nii hästi tundnud. Detsembri kohta oli väga hea laager, tööd sai tehtud isuga," võttis Astana "veteran" kokku kümnekonna päeva tegemised.

Reeglina antakse detsembri laagris igale võidusõitjale kätte ka esialgne võistluskalender. Mida sisaldas Kangertile antud kava? "Ütleme nii, et paber on käes, aga selle sisu siiski väga lahtine," ei tahtnud ta väga konkreetseks minna. "Peaksin võistlemist alustama alles märtsi teises pooles, eeldatavalt Kataloonia velotuuril. Enne seda on kavas kaks mäestikulaagrit ja esimene suurem siht on Giro d´Italia. Mis sealt edasi tuleb on tänasel päeval puhas spekulatsioon, aga tiim tahab mind näha ühe suurtuuri stardis veel. Minu praegune kava on väga sarnane Fabio Aru mulluse programmiga ja tema peal see töötas. Eks paistab, kas minule ka sama variant sobib," arutles Kangert.

Astana supertäht Vincenzo Nibali seab teist aastat järjest sihte Tour de France´iks ning Giro jääb itaallaste ebajumalal tõenäoliselt vahele.