Teisele kohale sõitis ennast meeste eliitklassis Alo Jakin (Auber 93) ajaga 39.26 ja kolmandale Norman Vahtra (Klubi Cycling Tartu) ajaga 40.10.

Värske Eesti meistri sõnul jäi ta oma sõiduga rahule, sest ei olnud esialgu päris kindel, kas ta on eelmisest võidusõitudest ikka piisavalt taastunud. Järgmine eesmärk on kindlasti Tour de France ja seetõttu tuleb loobuda ka pühapäeval toimuvast grupisõidust.

Kangerti jaoks on tegemist neljanda eraldistardist sõidu Eesti meistritiitliga - varem on ta võitnud ka aastatel 2008, 2010 ja 2013.

Naistest võitis esikoha kuuendat aastat järjest Liisi Rist (aeg 46.40). Risti sõnul ei teinud ta päris oma sõitu ära, natukene jäi puudu, ilmselt võib süüdistada selles pisut kuuma ilma, aga sellest piisas võidu võtmiseks.

Teine oli Egle Mätas Tartu Ülikooli Spordiklubist (47.39) ja kolmas koht naistest kuulus Mari-Liis Mõttusele (Haanja Rattaklubi) (47.47).

Kõige rohkem elevust pakub seekordsetel meistrivõistlustel ilmselt pühapäeval, 1. juulil peetav ühisstardist sõit, kuhu on ennast kirja pannud Tour de France`iks valmistuv Rein Taaramäe (Direct Énergie), sellel hooajal juba vaikselt maailma tippsprinterite kandadele astuv Mihkel Räim (Israel Cycling Academy) ja eelmise aasta Euroopa Meistrivõistluste grupisõidu 7. Aksel Nõmmela (BEAT Cycling Club). Rajal on loomulikult ka eelmise aasta Eesti Meister Gert Jõeäär (Spordiklubi CFC), kellele pakuvad kindlasti tugevat konkurentsi Alo Jakin (Auber 93), Karl Patrick Lauk (Pro Immo Nicolas Roux), Martin Laas (Illuminate), viimasel ajal häid tulemusi näidanud Cycling Tartu kuue mehega jt.

Võistluste direktori Rene Mandri sõnul võib selle aasta rada kirjeldada kui tüüpilist Lõuna-Eesti kuppelmaastikku, mis lookleb vaheldumisi üles-alla. „Sõit soosib ilmselt hetkel vormis olevaid rattureid, aga hakkama peaksid saama nii sprinterid kui mägedemehed,“ lisas Mandri.