Delfile antud kommentaaride kohaselt Taaramäe odavalt end ei müü, kuid valiku tegemisel on siiski esikohal sportlikud kriteeriumid.

"Valik on lai, aga kedagi eelistada on väga keeruline. Igas tiimis on oma head ja vead. Raha pakutakse meeletult, aga puhtalt papi peale ma välja ei lähe," selgitas mulluse Tour de France´i 11. koha mees. "Armastan seda spordiala, seega pean valima sportliku poole järgi. Ühtlasi ei taha ma kogeda midagi sellist, mis rattaspordi ebameeldivaks teeb. Valiku teen kuu jooksul, praegu on sõelale jäänud neli meeskonda."

Käevigastust ravib Taaramäe Lõuna-Prantsusmaa läänepoolses osas Biskaia lahe ääres asuvas taastusravikeskuses, mis asub Capbreton’i linnas.

Paf.com blogis kirjutab Taaramäe üleelamisest: "Käe seisund paraneb päev-päevalt. Esialgu paranes liikuvus ning nüüd on ka valu peaaegu kadunud. Paari nädalaga peaks mu käsi jälle endine olema ja loodetavasti saan ka siis juba maanteele treenima. See on küll ajaga kindlaks määratud, et luu kasvab 6 nädalat, aga tippsportlase ainevahetus ja taastumine on kaks korda kiirem, seega saan vast 4-5 nädalaga hakkama. Kõige raskem selle vigastuse juures ei ole mitte see, et käsi teeb valu ja pean kodust kaugel olema ning ei saa võistelda, vaid kõige hullem on pukisõit. Veel 2-3 nädalat iga päev 4-5 tundi pukki sõita, see on hullus. See pole sama spordiala. Jah liigutus on sama, aga kogu kaif, mis rattasõiduga kaasneb on kadunud. Pean ennast tõeliselt sundima pukile minema, kuid mõeldes oma eesmärkidele ja le Tourile saan lisa motivatsiooni ning suudan kõike, isegi tunde ja tunde koha peal rattaga mõtetult nühkida."

"Pukisõiduks eraldas keskus mulle personaalse saali, kus saan samal ajal arvutist filme või saateid vaadata ning tümmi kuulata. Õnneks saatis tiim mulle siia üli hea Lemond Revolution puki, millega sõites on tunne nagu väntaks asfaldil. Ka see kompenseerib natukese seda lolli treeningmeetodit. Ent ikka ootan tõelist maanteed. Mitu korda päevas väntan sellepärast, et lihtsalt üle 2 h korraga ma ei suuda pukil olla. Mitme treeningkorraga võib 4-5 h päevas ära küll teha.
Kuigi mu elul siin viga pole, isegi väga hea on, tahaks siiski juba välja saada. Luban, et kohvri pakin peagi!"