"Möödunud nädalal käisin ka Katjuša-Alpecini esimesel kogunemisel. Uusi nägusid on palju ja nimede meelde jätmine on taas väljakutse. Meeskonnal on uus peamänedžer, endine profirattur Jose Azevedo. Venelasi on tiimis alles vaid 5 ja Vene lipu asemel oleme nüüd Šveitsi lipu all. Tegu on ka kõige rahvusvahelisema World Touri meeskonnaga oma koosseisu poolest," kirjutas Taaramäe.

"Uue hooaja kohta midagi väga öelda ei oska. Midagi võin spekuleerida. Meeskond usub, et Zakarin suudaks võita Grand Touri ja ka mina usun seda. Mina peaksin Ilnuri üks olulisemaid vedureid mägedes olema. Näost näkku rääkides ütles Zakarin, et tahab minna Girole, nii et suure tõenäosusega stardin ka mina Girol, kuid õnneks või kahjuks taas abilise rollis. Peaks Kanksiga (Tanel Kangert – toim) kokku saama ja nõu küsima, et kuidas selle rolliga kõige paremini hakkama saada. Lootus on, et saan ka Tourile peale ja ilmselt läheksin sinna personaalsete ambitsioonidega: võita etapp," lisas Taaramäe.

Esimene treeninglaager hakkab uuenenud Katjušal 28. novembril ja lõpeb 9. detsembril. Enamuse novembrikuust veedab Taaramäe veel Tartus, detsembri juba Monacos.