Prantslane juhtis Citroën Xsarat, mis Prantsusmaal Beauvais'is pühapäeval kell 6.30 teelt välja kaldus. Coyot viidi Amiens'i haiglasse, kus ta sama päeva pärastlõunal peavigastuste tagajärjel suri.

Levralet ja teine autos viibinud reisija, Ag2r tiimi rattur Sebastien Minard, tõsisemalt viga ei saanud, kirjutab cyclingnews.com.

Levrale ilmus Beauvais'is kohtu ette esmaspäeval, kus talle esitati süüdistus, mille kohaselt ähvardab teda seitsmeaastane vangistus ja 100 000-eurone rahatrahv. Mees võeti sündmuspaigal vahi alla, kuid vabastati esmaspäeva pärastlõunal.

Väljaanne Le Parisien kirjutab, et Levralet, Coyot ja Minard olid avarii hetkel naasemas Beauvais'is asuvast Bugatti ööklubist. Mis otsasõidu täpsemalt põhjustas, selgitab uurimine.

Le Parisien ja L'Equipe tsiteerivad ka uurimisega lähedalt seotud allikat, kes ütleb, et Levarlet'lt võetud vereproovid näitavad alkoholitaset "väga kergelt alla lubatud koguse" (Prantsusmaal 0,5 promilli - toim). Narkootilisi aineid mehe verest ei leitud.

Arnaud Coyot' matused toimuvad Ons-en-Bray's reede pärastlõunal. 2012. aastal tippspordiga lõpparve teinud prantslane sõitis profina kümme aastat, kandes nii Cofidise, Unibet.com-i, Caisse d'Epargne kui ka Saur-Sojasuni tiimi värve.