Taaramäe kirjeldab põhjalikult, mida ta eelmisel nädalal tegi ja kuidas haigus end külge pookis. Muide, treeningutel tegi ta 5 minuti keskmiste wattide rekordi, mis on nüüd 489W (varasem oli 484W).

"Pärast Marseille klassikut olin optimist ja tundsin end võidusõidul paremini kui oleks oodanud. Ja see vist ei olnud vaid ühepäevane tunne, sest eelmise nädala sees sain teha mitmeid raskeid päevi ja võidusõitu simuleerivaid harjutusi. 10-30 min lõigud vastavates tsoonides tõotasid vaid head. Kuid kuna sääraseid pikemaid lõike sõidan oma kindlates tsoonides ja eesmärgiks pole maksimaalne tulemus, siis päris täpset ülevaadet ei saa. Selleks, et täpsemat ülevaadet saada teen tavaliselt lühikese paar tundi vältava trenni, kus spurdin lühikesse teravasse mäkke 1min – 2,30 min ja 5 min. Kuna need harjutused panen põhjagaasiga, siis need näitavad juba päris palju. Et endast aimu saada, siis tavaliselt teengi üks 3-5 päeva enne sõitu sarnaseid harjutusi."

"Reedel ma järjekordselt nii tegingi. Hommik oli super ja ka õhtu möödus sama hästi. Laupäeval kui plaanis oli puhkepäev, pidin hommikul sõitma Nice´i, et anda vereproov Prantsuse rattaliidule. Pärast seda sain sõbraga linnas kokku. Istusime kohvikus ja õhtul enne koju minekut käisin veel poeski. Koju jõudes sain hetkeks maha istuda, kui tundsin, et on jahe ja kraadides oli keha temperatuur 37. Õhtuks oli ka kõht lahti, seega olin kuskilt üles korjanud kõhubakteri. Lõunamaades esineb säärast viirust iga kevad väga palju. Nt eelmine nädal lõppenud Etoile de Bessegi katkestas 40 meest. Meie tiimis olid kaheksast kuus haiged – epideemia. Eks ma ise olen süüdi ka. Oleksin pidanud olema ettevaatlikum ja mitte einestama nt. kohvikus ja oleks pidanud kutsuma tohtri, kes vereproovi teeb enda juurde koju ning toidu oleks pidanud tellima internetis. Ühesõnaga oleksin pidanud vältima avalikke kohti. Teadagi hakkab ju tippvormis sportlasele iga jama külge kui takjas. Eks ma nüüd taastun nii palju kui vaja. Enne ei liiguta kui tunnen, et olen taas inimene. Praegu on rohkem zombie olemine."