Momendil on ennast tuurile kirja pannud 29 ratturit. Nende seas ka Katjuša profitiimis leiba teeniv Taaramäe. Tema kommentaar: „Kui vähegi oma rattasõiduga kellelegi abiks saan olla, siis ikka ja alati kohal. Olen osalenud ka kahel eelmisel Tahtejõu tuuril. Väärt ettevõtmine!“

Mõni aeg tagasi kirjutas Taaramäe facebookis, et osaleb MM-il nii meeskonnasõidus (9.oktoober) kui eraldistardis (12. oktoober). Tundub, et plaanides on toimunud olulised muudatused, mis võivad seotud olla Vuelta kukkumisega. Sealt tekkisid tagasilöögid, mis lõid ettevalmistusgraafiku sassi.

Tahtejõu tuurist:

Kui 2014. aastal toetati edukalt Rauno Klauseni käsiratta ostu, 2015. aastal koguti raha Narva ratastoolivehklejate Aleksei Štšeglovi ja teiste Florett klubiliikmete vehklemisvarustuse soetamiseks, siis seekordne aktsioon on suunatud Haapsalu Viigi Kooli tugi- ja liikumisaparaadi talitlushäiretega õpilaste abistamiseks. Heategevusprojekti käigus kogutud raha eest plaanitakse osta spetsiaalne elektritrenažööri, mitmekülgse taastusravi seadme, mis sobib nii üla- kui alakeha treeninguks ning mille hind sõltuvalt mudelist on 3700€ – 7800€.

Tuuri osalustasu 80€ on sihtotstarbeline annetus Haapsalu Viigi Kooli tugi- ja liikumisaparaadi talitlushäiretega õpilaste spetsiaalse trenažööri ostufondi.

Kelle jaoks on külmas ja tuules rattaga väntamine osutub liiga suureks väljakutseks, siis pisike panus annetuse näol on ikkagi väga teretulnud. MTÜ Tahtejõud EE867700771001781961

Täpsem info www.tahtejoutuur.ee