"Mida päev edasi, seda paremaks enesetunne läheb. Tundub, et vormi ajastamisega on täkke pandud."

"Umbes 1.30h võidusõidu järel hakkas sadama ja läks külmaks – 12 kraadi umb. Nägin seda ette ja panin juba stardis pika kile tasku ja sain selle täpselt õigel ajal selga. Umb 10km enne lõputõusu saatsin kogu meeskonnale signaali, et nad kõik mind ette aitaksid viia ja seal ka hoida kuni tõusu alguseni. Tõusu alla viis meid 5km laskumine, mille viimased 2km oli juba Gapi linn. Laskumisel sadas rängalt ning mitte midagi ei näinud, täiesti pimedalt pidi sõitma ja karbon-jooksud kohe üldse ei pidurda vihmaga (aga see kõigil sama, kui vihmapäev on kindel, siis panen alati alu jooksu ette, millega hea pidurdada," kirjutab Taaramäe.

"Tõusu all võeti kohe kõva tempo ja oli näha, et käimas on kolmas nädal - mehed olid tõusul jännis...mina aga seevastu päris hea. Tegin oma sõitu, korra vaatasin, et liiga kiire ja lasin oma hooga ja punt läks nagu kummipael eest ära, aga tuli samamoodi vastu tagasi. Siis ootasin juba viimast tõusukilti, et rünnata (ütlesin koosolekul, et tousu viimane kilt ma ründan) ja kui 800m jäi veel ronida, siis kiirendasin põhjusel, et äkki lõpetan väikse vahega valge särgi ees, aga eelkõige sellepärast, et viimasest kurikuulsast lakumisest turvaliselt ees alla tulla. Nii läkski. Olin umb 2km üksi pundi ees umb 10s vahega ja täpselt kui laskumine ohtlikuks läks, jõudsid Voeckler ja Jeannesson tagant järgi. Nägin kohe ära, et Jeannesson pingutab üle ja läks sellise hooga esimesse kurvi, et lollilegi oleks selge olnud, et nii pole võimalik laskuda... See kukkumine aga pani meid kõiki kartma, et laskumine on libe ja tänu sellele tegime suht aeglase laskumise, aga minu eesmärk oli püsti jääda nagu ma juba ütlesin."

"Kena etapp siiski, tunne hea, jalad head ja tegin täpselt seda, mida teami koosolekul ütlesin. Selle hea enesetundega pole aga mõtet hüppama hakata, Alpid on juba teine teema, aga homme võib veel midagi sarnast proovida nagu täna."

"Täna siis sarnane keskmägede etapp nagu eile, ainult gramm raskem."