Sportlikus mõttes oli sõit täie pinevusega, sest pea kõikides üldarvestuse klassides olid kohad lahtised.

Grand Prix distantsil oli poolel maal teistest eest saanud Martin Loo ja Gert Jõeäär. Omavahel jagati nii Põltsamaa mäefiniš (Jõeäär Loo ees) kui ka Arctic Sport vahefiniš (Loo Jõeääre ees), hooaja üldvõitja särgid mõlemas arvestuses läksid Jõeäärele. Kuid sõidu lõpplahendus tuli otsustada viimastel kilkmeetritel Valgehobusmäe olümpiakrossi radadel ja sügiseks heasse hoogu saanud Loo pani siin oma tahtmise maksma.

„Poolel maal Gert korra kiirendas, ma ei saanud selja taha ka vaadata, aga mingi hetk hiljem sain aru, et tagant on plats puhas. Kahekesi tulimegi lõpuni välja, aga endal oli ikka kõva pinge peal, sest Jõeäärega lõppu teha pole kuigi lõbus. Minu õnneks – Valgehobusemäe lõpp on olümpiakrossi rada ja nii kui esimesel laskumisel vahe sisse sain, nii Gert maha jäi ka. Finišis tunnistas ausalt, et ta pole Tartu maratonilt saadud kergest palavikust veel vaba ja ratturite keeles korjas maast korraliku haamri üles.“ Üldkokkuvõttes see siiski Jõeääre seisu ei mõjutanud ja nüüdseks on endine maanteeproff neljakordne sarja võitja.

Naiste arvestuses oli seis Janelle Uibokandi ja Mari-Liis Mõttuse vahel sama põnev – kes on finišis esimesena kohal, selle pilt ehib järgmisel hooajal ka kõiki stardikaari. „Kusagil 15-ndal kilomeetril öeldi mulle, et Mari jäi vist maha. Rada tundus täna väga raske ja ei tahtnud kohe kuidagi lõppeda, eks pinge peal. Aga sain esimesena kohale ja üldvõitki peaks olema kindlustatud“, olid finišis võitja muljed.

Gardena maratonidistantsi stardis tähistati sarjas mitmeid sõite võitnud noorukese Romet Pajuri sünnipäeva, „tänutäheks“ tuli noormees lõppu taaskord esimesena ja sarja üldvõitki kuulub talle.

Jetoil poolmaratoni üldvõidu noppis Võrumaa Mõttuste dünastias sirguv nooruke Matthias Mõttus, tänane võitja oli Meelis Anipai.

Hansgrohe kiirenduskilomeetri nobedaim mees oli täna Taavi Kannimäe, hooaja võidu noppis Gert Jõeäär ja kiireim naine Krista Karing, üldvõit läks Võrumaale Maris-Liis Mõttusele.

MySnack lastesõitudes näitasid teravaimat jalga Georg Salupuu ja Marta Mõttus.

Võistkondlik võit hooajal kuulub Raplamaa Rattaklubi KoMo/Veloplus esindusele, naistest krooniti võitjaks Hawaii Expressi naiskond. Firmaspordi arvestuse nobedaim oli hooajal 2020 VBH-Roto.