Maailma ühes mainekamas rattatiimis sõidavad koos Laasiga sellised jalgrattamaailma tähed nagu Peter Sagan, Pascal Ackermann, Sam Bennett jt.

„Teekond lepinguni oli pikk ja lõpuks suhteliselt närviline, sest konkreetse diilini jõudsime alles oktoobri keskel. Lepinguni aitas jõuda Gerd Kodanik, kes töötab samas tiimis mehaanikuna,“ kommenteeris Martin Laas.

"Tänu Kodanikule käisin suvel klubi juures testimisel ja edasi oli vaja loota parimat. Juba siis anti mõista, et olen nende jaoks sobiv rattur, kuid seal oli palju muid minust sõltumatuid tõrkeid, mis kogu protsessi venitasid. Loomulikult olen ääretult õnnelik, et saan jätkata sellega, mida ma maailmas üle kõige armastan ja seda veel ühes maailma tugevaimas meeskonnas. Esimene tutvumine uute meekonnakaaslastega toimus nelja päevases tutvumislaagris Austrias Lienzis," lisas Laas.

Praeguse seisuga algab Laasi võistluskalender jaanuaris Austraalias toimuva velotuuriga.

Bora-Hansgrohe rattameeskonnas teenivad leiba veel eestlastest mehaanikud Risto Usin, Gerd Kodanik ja Veiko Lopman, füsioterapeut Martin Puusepp ja Ard Kodanik.

Vaata meeskonna praegust koosseisu SIIN