Põhisõidu pika distantsi (47,5 km) võitis Silver Schultz AT Spordist ajaga 1:31.52, kes liigub kindlalt sarja üldvõidu poole. Ligi seitse minutit hiljem lõpetasid Markus Vähi Redbike Teamist ja Üllar Petrovitš Jalgrattaklubist Paralepa.

Parim naine oli Maris Lillep Redbike´ist ajaga 1:48.17. Teise koha sõitis välja Kädi Raadla Jalgrattaklubist Paralepa ning kolmanda koha Merike Meriküla Team Sutlemast.

Põhisõidu lühemal distantsil (25,5 km) sõitis pikalt eest ära ning võitis Matvei Tarassov Nõmme Rattaklubist ajaga 58.16, teisena lõpetas Markus Välja samuti Nõmme Rattaklubist ja kolmandana Kristofer Säälik CFC-st. Parim naine lühemal distantsil oli Darola Kruusik ajaga 1:02.49.

Lastesõidu 2km distantsil oli poistest parim Markus Aleksander Saar Kuusalu Rattaklubist ajaga, teise koha saavutas Oskar Robert Tagel Nõmme Rattaklubist ja kolmas oli Kevin Matteus Kullamaa Spordiklubist. Parima tüdrukuna finišeeris Pauliine Pesor KoMo rattaklubist, järgnesid Eliandra Luiga ja Liisa Kriis AT Spordist.

Parima naiskonna auhinna võitis Redbike Naised, parim võistkond oli Hawaii Express Kuressaare.

Marimetsa Kapp jätkub 18. augustil Hiiumaa VII rattamaratoniga.