CFC võitis ajaga 22.17,666. Teise kohaga pidi leppima Läti profiklubi Alpha Baltic (+16 sek) ja kolmanda kohaga Team Peloton (+22 sek). Võitjate keskmine kiirus oli 51,1 km/tunnis.

„Olla velotuuri liider on minu jaoks ootamatu ja harjumatu,“ rääkis üliõnnelik Oskar Nisu, kes ei suutnud uskuda, et kollase liidrisärgi enda selga saab. „Olen igatahes väga rahul,“ tunnistas noor rattur, lisades, et tunne oli päris hea, sest see oli tema jaoks pärast vigastust esimene tugev sõit ja jalg ei teinud enam valu.

„Olen väga rahul, sest me tahtsime meeskondlikult seda sõitu võita,“ märkis Nisu, kelle sõnul polnud see niimoodi planeeritud, et just tema esimesena finišijoone ületab.

Individuaalselt järgnevad talle klubikaaslased Joonas Jõgi ja Allan Oras. Oskar Nisu ei soovinud prognoosida milliseks kujuneb tema jaoks järgnev võidusõit. „Eks näeb, mis edasi saab ja ju kuuleb, mis sõnad mulle peale loetakse. Aga loodan, et meeskond suudab mind tõhusalt toetada ja miks mitte lõpetada võitjana,“ jäi kollase liidrisärgi selga tõmmanud Nisu tagasihoidlikuks.

Homme liigub jalgratturite karavan Tartust - Viljandisse ja võistlusmaa pikkuseks 133 km. Tuur lõpeb reedel Kuressaares.