Pühapäeval, 7. juunil sõidetava 17. Rõuge rattamaratoni palju muutusi läbi teinud võistlustrassidega on võimalik tutvuda eeloleval laupäeval, kui kell 11 antakse Rõuge Ööbikuorus lähe avatud raja sõidule.

Avatud raja sõidul saab tutvuda nii Põhisõidu (53 km), Lühisõidu (28 km) ja Peresõidu (14 km) trassidega, mis kõik on märgistatud valgete Tallinki piirdelintide ja rajatähistusmärkidega. Neljas kohas olevates rajalahknemispunktides on suured märgid, millele tasub tähelepanu pöörata avatud raja sõidu ajal. Võistluspäeval on nendes kohtades füüsilised isikud, kes suunavad ratturid õigele teele.

„Rada on juba praegu sisuliselt valmis, võistluspäeva ajaks tuleb lisada veel ainult kilomeetrimärgid,“ sõnas rattamaratoni peakorraldaja Ivar Tupp.

Soodsaim registreerumisvoor Rõuge rattamaratonile lõpeb täna südaöösel ning viimane eelregistreerumisvoor lõpeb võistluseelse kolmapäeva südaööl. Siis lõpeb ka rattamaratoni pildimäng, mille raames on võimalik võita tasuta osalus maratonil (vaata lähemalt MTBest Facebooki lehelt).

17. Rõuge rattamaratoni sõidetakse 7. juunil, kui kell 12 antakse lähe Põhisõidule. Südapäeval startiva Põhisõidu järel saavad sõidumõnu nautida lapsed Tillusõitude ja Lastesõitude raames, peale mida on kord Lühisõidu ja Peresõidu käes. Täpsem ajakava on ära toodud www.mtbest.ee kodulehel.