Taaramäe tervislik seisund on viimased poolteist kuud püsinud stabiilselt hea, ka üha suurenevaid treeningkoormusi on organism talunud hästi. Detsembris polnud Taaramäel ühtegi haiguspäeva, rattaseljas läbis ta 2260 kilomeetrit. Nädalavahetusel Tartus tehtud koormustest näitas samuti tõusvat trendi.

Rein Taaramäe kirjutas Paf.com blogis:

Laupäeval, 11. jaanuaril tehtud koormustest näitas häid numbreid. Pulss ronis endiselt kõrgele – 185 lööki ning see näitab värskust. Piisav treenitus väljendus vattides ja neid kannatasin seekord kuni 500. Kui nüüd võrrelda täpselt sama koormustesti, mis sai tehtud 2 kuud tagasi, olid näitajad paranenud. Testi alustasin eelmisel korralgi 100 vati pealt ning iga 2 minuti tagant tõsteti koormust 25W. Novembris rauges jõud, kui olin ühele poole saanud 450 vatiga ja pulss ronis 185. Nüüd oli seis selline, et kannatasin ära 500W ja süda peksles nagu eelmine kordki 185 löögini. Kaks kuud tagasi olin ma 3 kg raskem ning seegi lisab praegusele vormile ainult hinda juurde, ega paks poiss mäest üle ei saaks!

Cofidise laager kestab 13.-23. jaanuarini, päev hiljem toimub Pariisis meeskonna pidulik esitlus. Taaramäe võistlushooaeg algab 5. veebruaril Etoile de Besseges velotuuriga.