Taaramäe kirjutab oma blogis: "Muidu praegu oleme teel hotelli ja mingis linnas sõites ajasime jalakäija alla, kes ei tea kust kapotile ilmus. Õnneks peale suure ehmatuse miskit ei juhtund."

Taaramäe tegi täna kaasa Gran Premio dell´Insubria ühepäevasõidul, mille mõnisada meetrit enne lõppu katkestas. Esikoha teenis itaallane Giovanni Visconti (Farnese Vini), sloveen Jure Kocjan´i ja itaallase Rinaldo Nocentini ees. Cofidise sõitjastest oli Leonardo Duque neljas ja mullune võitja Samuel Dumoulin seitsmes.

Taaramäe kommentaarid: "Alustasin sõitu põlvesoojendajate ja lausa pool termotagiga, sest õues oli väga jahe - mingi 5-6kraadi ja 60 km/h sõites tundus see nagu 2kraadi (aga see jahedus on hea, saab Pariis-Nice`iks harjutada. Seal tuleb ilmselt ette kõike). Sõitsin enamuse päevast Dumoulini lähedal, juhuks kui tal abi oleks olnud vaja, sest tema oli tänasel sõidul tiimi liider (2009. aastal sama sõidu kolmas ja 2010. aasta võitja).

Lõpuks läks enesetunne paremaks ja koorisin põlved maha, tagi seljast, käised tõmbasin maha, mütsi viskasin põõsasse ning läks kihutamiseks. 25km enne lõppu finišitõusul hüppasin Liquigase mehele sappa. Meiega ühines veel Flaminiast üks mees ja pärast tõusu olimegi 30 sekundiga ees... Vunkisime 20km ees, kuni punt meid kätte sai. Ees olles proovisin mõned korrad üksi minekut teha, aga ei olnud piisavalt rasket kohta ja nende itaallastega ei julgenud täiega tööd teha (kartsin lõpus pähe saada ja samas lootsin, et ehk Dumoulin paneb pundika ära). Lõpus veel üritasin Dumoulini aidata, aga pärast tõusu esimest 500m vaatasin, et täna ikka pole seda jalga ja jäin maha... Ei hakanud üle joonegi sõitma, vaid panin otse bussi.

Kui täna oli jahe, siis homsel sõidul on asi ilmselt veel ekstreemsem... Vihm, lörts, lumi, lisaks on ring keeruline, st palju kurve, tserpentiini laskumisi ja neli 1-2km pikkust tõusu, aga sellised olud mulle sobivad. Loodan, et sõitu ei tühistata nagu eelmisel aastal, kui Simon Spilak (Lampre) autosse pani, mis ringil meile vastu sõitis (just enne olime umbes 10kesi eest ära saanud ja aasta enne seda lõpetasin sõidu 11. kohaga. Homme võib sõidu annuleerida vaid liigne lumi).

Usun, et sain täna korraliku sooja sisse ja homme käib jalg ise all ringi... Täna olin vilets, sest eile oli pikk reis ja jõudsin hotelli nii hilja, et ei jõudnud trennigi. Ega üldse olen esimestel päevadel kets tavaliselt... Vajan pikka trenni, et jalg ja tunne heaks saada."