"Alguses oli tunne ok ja sõit väga raske polnud. Tempo oli täitsa talutav. Kõhuprobleemid olid kadunud, aga maksas oli väike valu. Tegelikult hakkas see imelik maksavalu juba presentatsiooni päeval ja hiljem oli kaks päeva hommikuti ärgates see valus," kirjutab Taaramäe Rattaprofid.ee blogis.

"Täna umbes 50 kilomeetrit enne lõppu tundsin, et lihased väga head pole, nagu väiksed krambiennetused hakkasid ja viimase tõusu all inisesin umbes 5 kilomeetrit grupis ja siis jäin maha. Proovisin veel hoida oma tempot üks 3 kilomeetrit, aga siis sai selgeks, et ikka suurt minekut pole. Võtsin rahuliku tempo sisse ja sõitsin tõusu lõpuni, et energiat järgnevateks päevadeks hoida."

Kokkuvõttes langes Taaramäe 78. kohale, kaotust üldliidrile 17:56. "Nüüd algab minu jaoks uus sõit. Tundub, et kokkuvõtet teha ei suuda, eks tuleb hakata etappe jahtima, kuid see Vuelta on nii raske, et ehk tunne läheb paremaks ja kes teab, võib-olla suudan veel kokkuvõttes ka sõna sekka öelda. Muretsemiseks põhjust pole! Naudin seda nö. puhkust Hispaanias ja teen kõik, mis suudan," arvab Taaramäe Rattaproffide blogis.