"Eile õhtul pärast EMV sain kinnitust, et stardin laupäeval algaval Tour de France’il. Kihvt!" kirjutas Taaramäe oma blogis.

"Eks küsimus ole õhus, kas olen valmis? Sellele küsimusele on raske vastata, viimane kena ja stabiilne sõit oli Türgis. Pärast seda olen käinud rohkem üle kivide ja kändude, kuid miskit hullu pole ka olnud. Enesekindlust lisab Dauphiné tuuri lõpp, kus tundsin, et tuuri lõpuks kogunes ka võimu kehasse. Eile Eestikatel oli päev otsa tunne suhteliselt kehv, jalg oli tühi, kuid ei tasu unustada, et valmistusin eelmisel nädalal eelkõige tuuriks. Isegi päev enne Palamusel peetud meistrikaid pedaalisin 130km ja väsimuse pealt tuli EMV isegi hästi välja. Ilmaolud ja rada ei olnud ka just kingituseks. Kuid sõit läks treeninguna täiega korda!"

"Nagu olen juba öelnud, siis loodan, et hea minek tuleb sisse alles tuuri käigus. Umbes pärast kümmet päeva, kui velotuur Alpidesse ning Üüreneedesse jõuab, sooviks õiget sõitu teha. Kui minekut on, siis sihiks mingit etappi. Kokkuvõttest ei hakka isegi unistama. Kolmapäeval lendangi juba Inglismaale…Tuju on hea ja motivatsioonist puudust ei ole. Vaja ainult õnne ja head tunnet," kirjutas Taaramäe.