"Super! Kas tegemist on comebackiga? Loota on," kirjutas Taaramäe blogis.

"Tunne oli terve päev hea. Oli lihtne, nagu vanasti! Kogemused tõid võidu kätte, sest ründasin kõige raskemal momendil ja otsustasin oodata kuni 2 km sildini, kuid super moment oli veidi varem, sest 3 km enne lõppu pani poolakas Marcinski hea paugu, mis tõmbas kõik tüübid korraks punasesse.

Puhus vastutuul ja 200 meetri kaugusel paistis kurv, mis pööras allatuule otsale. Parimat momenti poleks osanud oodata! Ja nagu ma arvasin - ei leidunud eriti kutte, kes sellel hetkel mulle järele suudaks kiirendada.

Finiši otsustasin teha pika ja spurtima hakata viimase tagasikurvi pealt – 400 meetrit enne lõppu. Tundsin end tugevana ja nähes, et GreenEDGE’i rattur Yates jäi kohe paar meetrit maha, olin kindel, et võit on vältimatu!

Emotsioon oli meeletu, sest ma kinnitasin: kogu varasemad jamad olid tervise tõttu! Siinkohal tervitan ja pühendan võidu meie tublile Tartu Kopsukliiniku peaarstile Rain Jõgile, kes esimesena imelikule kõriprobleemile vihjas ning suured tänud Neinar Selile, kes mind temaga kokku viis. Muidugi suured-suured tänud Kuperjanovi Kõrvakliiniku personalile, kes probleemi perfektselt likvideerisid… Võit tuli mõeldes teile ja silmist valgusid pisarad!

Tuur on siiski veel pikk. Meeskond on tugev, kuid liidripositsiooni hoidmine pole kindlasti lihtne! Kuid teen kõik, et tuur kinni panna, nagu tegi seda 79. aastal rattalegend Aavo Pikkuus. Tervitused ka Sulle!

Tänud ka pöidlaväänajatele!"