"Kinnitan, et kukkumine eilsel Poola tuuril polnud tõsine ja jätkan sõitu, enesetunne oli üldiselt hea ja eks näis kuidas asi päev päeva järel muutub. Ei soovinud oma fänne üldse stressi ajada ja plaanisin kukkumisest mitte rääkida, aga meediasse jõudis uudis ilma minutagi.

Mainimist vajaks mõned faktid. Kallid Eesti ajakirjanikud, mis teil viga on, et te artikleid niimoodi imete ja pealkirjad nii värvikad ja kohati ka valed teete?!

Kas Taaramäest saab Rodriqueze mantlipärija? Mis jutt see nüüd on? Sedasi oskab kirjutada ainult Eesti meedia... Siinkohal peaks mainima, et Rodriquez on võitnud maailma suurimaid klassikuid, olnud MMil poodiumil, lõpetanud korduvalt igal suurtuuril poodiumil, Taaramäe pole kuskil esikümnessegi mahtunud, rääkimata poodiumitest. Te kõrvutate kahte erineva kaliibriga meest.

Mihkel Räim on maailma 17. jalgrattur??? No issand jumal! Mees pole õiges maailma edetabelis punkti kah saanud ja ealeski World Tour sõitudel osalenudki.

Või "Video: Froome lõi pealtvaatajale rusikaga näkku". Videot uurides oli see rohkem lahtise käega mingi imelik vibutus, aga pealkirjast jääb mulje, nagu ta oleks virutanud kellelegi sotiga pasunasse

Astana vallandas dopinguga vahele jäänud ratturi. See on nüüd kivi justkui Taneli tiimi kapsaaeda, aga oleks pidanud ikka mainima, et jutt käis naiste Astana tiimist, mis on kaks täiesti erinevat asja...

Maailmameister Sagan suundub vähetuntud Saksa klubisse? Mis jutt? Ajakirjanik pole rattamaailmaga ikka üldse kursis, Bora on tipptiim ja seal sõitmine on iga ratturi unistus!

Astana sõlmis lepingu Supermaniga... NO COMMENTS!!!"