Loe, mida arvas Cofidise tiimi liige teise nädala sündmustest.

Läksid teisel Alpide etapil 17-mehelise grupiga eest. Finiš oli Risoulil, mis on Cofidise tiimi alaline treeningpaik. Kas valisid seepärast teise Alpide etapi äraminekuks või lihtsalt tundus see mägede poolest sobilikum?

Etappi otseselt ei valind. Start oli sel päeval reljeefilt päris raske ja nii saigi jooksikute grupp tugeva koosseisu. Enamus päeva sõitsime ees rahulikult, sest paar meest olid liialt lähedal esikümne meestele, nii et pidime sõitma mugava tempoga. Ükskõik kui kiirelt oleksime liikunud, grupp oleks enam vähem sama vahet proovinud hoida. Tegin kõik, mis suutsin, et parimatega koos püsida, kuid olin tol päev päris väsinud.

Kaks kurnavat nädalat on seljataga, mis seisus oled? Kui telepildi järgi otsustada, siis paistad päris "õhuke" ning väliselt väga õiges konditsioonis. Kuidas ise olukorda hindad?

Jalad tunduvad normaalsed, mott kah. Kehakaal on parim, mis mägedeks olla saaks.

Mis juhtus tiimikaaslase Daniel Navarroga, et ta jõuetuna ühel etapil lihtsalt maha tuli?

Kuumarabandus. Äkitselt hakkas enne starti kõike välja oksendama, mida hommikul sõi. Hommikuse energiata aga etappi juba ei läbi. Õues oli kõva 40 kraadi sooja.

Tulid teisel Alpide etapil finišisse koos Kangertiga. Kahekesi koos, teisi polnud. Saite esimest korda Touril pikemalt juttu ajada?

Pea iga päev teeme paar Vändra küla nalja ära.