Juba laupäevasel võistlusel jooksikute sekka kuulunud ja finiši eel peagrupi poolt kinni püütud eestlane suutis pühapäevasel jõuproovil teistele püüdmatuks jääda ning finišeerus uhkes üksinduses, kirjutab Rattaprofid. Tema edu teise koha saanud prantslase Mark Fournier´ ees oli 30 sekundit, suurem grupp kaotas 1.15.

"Sõidu algul õnnestus kohe paarikümne mehelise pundiga minema saada ning 30 km enne lõppu sai koos ühe teise mehega rünnatud. Kestsime ilusti lõpuni, mul oli ka natuke õnne, sest konkurendil purunes finiši eel rattal kumm, aga tundsin ennast kindlalt ja olin valmis ka korralikuks lõpuspurdiks," kirjeldas Räim sõidu käiku. Samas paarikümnemehelises jooksikutegrupis oli ka teine eestlane Oskar Nisu (VC Rouen), kes lõpetas võistluse 15. kohaga.

Ka teised noored Eesti rattamehed oli Prantsusmaal edukad. Josten Vaidem (UC Aubenas) saavutas Tour de l´Ardeche Méridionale 2. etapil neljanda koha, Timmo Jeret (Creuse Oxygene) 21. koha ja Aksel Nõmmela (Team Probikeshop Saint Etienne) 29. koha.