Teiseks tõusis valge särgi arvestuses etapil teise koha saanud Thibaut Pinot, kes kaotab Tejay Van Garderenile minuti ja 54 sekundiga.

Tuuri kokkuvõttes jätkab liidrina Bradley Wiggins, kelle edu Chris Froome´i ees on 2 minutit ja 5 sekundit. Kolmandale kohale tõusis Vincenzo Nibali, kes jääb maha 2 minuti ja 23 sekundiga. Neljandale kohale langes Cadel Evans, tema kaotusseis on 3 minutit ja 19 sekundit.

Taaramäe konkurendid Van Garderen ning Pinot on vastavalt 7. ja 10. kohale. Taaramäe kaotab kokkuvõttes 30 minuti ja 47 sekundiga ning on 28. kohal. Noorratturi arvestuses langes Taaramäe kolmandaks ja kaotab Van Garderenile juba 23 minutit ja 50 sekundit.

SÕIDU KÄIK (148km):

Etapi algusosas on kohe 25,3-kilomeetrise tõusuga merepinnast 2000 meetri kõrgusel asuv Col de la Madeleine´i mägi. Peale langust algab kohe järgmine, 22,4 kilomeetri pikkune teekond 2067 meetri kõrgusele Col de la Croix de Fer´ile. Finiš asub 18-kilomeetrisel La Toussuire´i mäel. Kõigi mägede tõusuprotsent on 6 ja 7 vahel.

Läbitud 30 kilomeetrit: Ollakse esimese suure tõusus poole peal. Jooksikute grupis on 22 liiget. Taaramäed seal pole. Nende järel on 4-liikmeline jälitajate grupp, kes kaotab jooksikutele 28 sekundit. Peagrupp jääb maha omakorda 42 sekundit.

Läbitud 45 kilomeetrit: Esimene mägi on alistatud. Mäest üles sõideti 18 kilomeetrit tunnist. Käsil on esimene suur langus. Jooksikute grupp on 23-liikmeline, neile järgneb 5-liikmeline jälitajate grupp. Peagrupp jääb maha 2 minuti ja 58 sekundiga. 14 ratturit on ka peagrupist maha jäänud. Taaramäe on peagrupis.

Läbitud 65 kilomeetrit: Algab teine tõus. Jooksikute grupp on 8-liikmeline. Nende järel 17-liikmeline jälitajate grupp, vahepeal veel neli meest ning 3 minuti ja 12 sekundi kaugusel jooksikutest on peagrupp, kus on ka Taaramäe. 14 ratturit on endiselt mahajääjate hulgas.

Peagrupis on ka Taaramäe peakonkurendid Van Garderen, Pinot ja Falls Verri.

Läbitud 85 kilomeetrit: Jooksikute grupp koosneb 9, 6 ja 6 liikmelistest väikestest gruppides. Peagrupist on rebinud lahti Taaramäe suurim konkurent noorratuurite seas Van Garderen. Peagrupp jääb jooksikutest maha 4 minutit ja 21 sekundit. Van Garderen edestab peagruppi 24 sekundiga.

Kolm BMC sõitjat peagrupist lahti - Van Garderen, Evans ja Moinard.

Läbitud 93 kilomeetrit: Jooksikute grupis 10 meest, neile järgneb 13-liikmeline jälitajate grupp, kuhu kuuluvad tuuri üldliider Wiggins, Evans, Franck Schlek ning Chris Froome ja Taaramäe suurimad konkurendid Garderen ning Pinot. Taaramäe on peagrupis. Jälitajad jäävad jooksikutest maha 2 minuti ja 3 sekundiga. Peagrupp on kohe järel.

Läbitud 113 kilomeetrit: algab viimane laskumine. Seis endine, jooksikute grupp juhib jälitajate ees, kuhu kuuluvad liidrid ja Taaramäe konkurendid Garderen ja Pinot, 3 minuti ja 7 sekundiga. Taaramäe on endiselt peagrupis.

Läbitud 130 kilomeetrit: algab viimane otsustav tõus finišisse. Ees neljaliikmeline jooksikute grupp. Neist jäävad hetkel maha 21 jälitajat, kellest kaks ette saanud. Tagumises jälitajate grupis on liidrid Wiggins, Evans ja Froome, samuti Taaramäe konkurendid Van Garderen ja Pinot. Nad jäävad liidritest maha 3 minuti ja 33 sekundiga. Taaramäe on peagrupis.

FINIŠ:

Võidab Rolland, teisena ületavad finiši Taaramäe konkurent Pinot. Finišis on ka Wiggins ning Van Garderen, kes kaotavad Rollandile 2 minutit ja 23 sekundit. Peagrupp on samuti lõpetanud.