Suur-Sõjamäe tänaval jääb liiklus häiretata mõlemas suunas toimuma kuni kella 12.50-ni. Seejärel suletakse liiklus Suur-Sõjamäe tänaval linnast väljuval suunal. Ajavahemikus kell 12.50-13.25 suletakse liiklus hetkeliselt ka linna siseneval suunal. Liikluse sulg sellel suunal on lühiajaline, ca 3-5 minutit ühe stardi kohta. Stardid on kell 13, 13.10 ja 13.20. Pärast ratturite ja saateautode kolonni möödumist avatakse liiklus linna siseneval suunal koheselt.

Pärast startide möödumist jääb liiklus linnast väljuval suunal suletuks ja linna siseneval suunal avatuks. Praktikas lasevad reguleerijad aga ka ajavahemikus 13-14.30 autosid ka teises suunas läbi, kui parasjagu võistlejaid pole.

Umbes kell 14.30 hakkavad võistlejad linna tagasi jõudma. Siis suletakse linnast väljuv suund jäigalt. Erand tehakse bussidele, keda lastakse vastavalt võimalusele läbi. Linna siseneval suunal jääb liiklus avatuks, ent gruppide sisenemise hetkel reguleerijad sulgevad seda lühiajaliselt vastavalt vajadusele. Kell 17 on võistluse lõpp ja liiklus avatakse Suur-Sõjamäe ja Ääsi tänavatel piiranguteta.

Ajavahemikul kl 10-11.30 esineb lühiajalisi liiklusseisakuid Viljandi maantee ja Männiku piirkonnas, kus sõiduteed ületavad mägirattavõistlusel osalejad. Põhjalikumat infot saab siit.