19-aastane talendikas noormees sõidab teist hooaega Prantsusmaal amatöörklubis CC Villeneuve Saint-Germain, kuhu ta pääses Gert Jõeäärest vabanenud kohale. Jõeäär liikus samast klubist edasi Cofidise rüppe, miks ei võiks sarnaselt minna Oskar Nisuga. Ta on saanud Prantsusmaal lõpuks jalad alla, sest tervis on püsinud tänavu korras. Eelmine hooaeg läks seesamluu murru nahka.

"Vorm on pidevalt paremaks läinud, jõuan Prantsusmaal juba võidu sõita, mitte lihtsalt kaasa kulgeda. Enam ei tundu amatööride tippmehed utoopiliselt tugevad. Tunnen, et mu tase on järjest paremaks läinud ja eks näeb, mida hooaja lõpp veel toob. Väike plaan on augustis tulla ka Balti Keti velotuurile Eesti koondist esindama. Kas lubatakse proffidega võidu sõitma, see jääb juba klubijuhtide otsustada," sõnas Nisu pärast kuldset duublit Eesti meistrivõistlustel.

Lähipäevil lendab Nisu tagasi Prantsusmaale, et klubi eest järjekordne start teha. Prantsusmaa U23 vanuseklassi reitingus hoiab Nisu 79. kohta, välismaalastest on ta viies. Tänavuse hooajal teenetelehel üks võit ja lisaks kaks poodiumikohta. Ei ole pahad näitajad ja kolm võistluskuud on veel ees.

U23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused algavad Šveitsis Nyonis 9. juulil. "Õnneks hetkel on tervisega kõik korras ja millegi üle nuriseda ei saa. Vanad vigastused pole tunda andnud. Vorm on tõesti hea. Tundsin nii eraldistardis kui grupisõidus ennast väga hästi," oli Nisu tiitlivõistluste eel lootusrikas.