Prantslane lõi lõpuheitluses Franck Vermeulenit. Paar sekundit hiljem lõpetas peagrupp, mille finišiheitluse võitis Nacer Bouhann.

Rolland tõusis võiduga ka tuuri üldliidriks.

Taaramäe kirjutas oma blogis tänasest sõidust: "Vinge päev, aga raskem kui arvata oli. Ilm nats parem, mitte temperatuuri poolest - kohati oli isegi külmem kui eile, aga tuult polnud ja see parandas asja. Suusamaski asemel oli aga buff nii, et maskiga sõitsin ikkagi ja lühikestest riietest ei saanud juttugi olla, kohati külmusid sõrmed ja varbad ära."

"Jooksikud saadi ükshaaval kätte ja arvasin, et punt ongi komplekteeritud, aga umbes 1 km enne lõppu heitsin pilgu ette ja, ennäe imet, 2 meest kahekesi ees. Lõpuks kaotasime neile vaid 2-3s, kuid need kutid nullisid sprinterite võimalused ja üllatasid kõiki. Ise finišeerisin kenasti grupis."

"Väga raske päev oli, sest tempo oli kogu aeg kõva! Ja mind segas ka üks terviseprobleem, kuid ma ei hakka teid enne šokeerima, kui midagi kindlat pole. Pressi-inimestel nüüd helistama pole mõtet hakata, sest ma ei kommenteeri midagi enne kui selge," kirjutas Taaramäe.