Champion System sai kutse, kuna mahub UCI Aasia Touri reitingus viie parema meeskonna hulka. Sarnaselt peaks kutse olema ka Rein Taaramäe koduklubil Cofidisel ning Rene Mandri kodumeeskonnal Endura Racingul, kuna mõlemad klubid mahuvad Europe Touri reitingus 20 parema sekka.

"Tiimi boss Edward Beamon rääkis meile, et kutse on olemas, aga kas meeskond ka MMil stardib, seda ma veel öelda ei oska," selgitas Ojavee Delfile. "Juhul kui me maailmameistrivõistlustele läheme, siis usun, et kuulun meeskonna koosseisu. Samal ajal on meil pool tiimi Hiina tuuril, ega väga palju valikuvariante olegi," lisas Ojavee, kes täna lendas võistlusturneele Itaaliasse ja sealt läheb ta omakorda edasi Belgiasse.

"Itaalias võistlen kolmel ühepäevasõidul, kus minu eesmärgiks on eelkõige võistluskilometraaži kogumine. 21. ja 22. augustil Belgias ootavad ees juba tähtsad jõuproovid, kus tahaks ka tulemust teha," lootis mullune Eesti grupisõidumeister. Võrreldes hooaja esimese poolega kui Ojavee oli pikalt kimpus viirushaigusega on seisund normaalne. "Hakkab meenutama vanu aegu. Analüüsid on korras, verenäitajad polegi vist kunagi niivõrd head olnud."