Ka neljas mees oli kolumbialane, Carlos Betancur (Ag2r La Mondiale) jäi võitjast maha 21 sekundit. Uran tõusis üldarvestuses kolmandalt kohalt teiseks, möödudes Cadel Evansist (BMC) ning Betancur tõusis seitsmendalt kohalt viiendaks ja ühtlasi parimaks noorratturiks.

3,5 kilomeetrit enne lõppu Nibali heaks veel tööd teinud ja juhtgrupi ees kiirendanud Tanel Kangert ületas lõpujoone tiimikaaslasest 1.36 hiljem ja sai etapil 16. koha. Vahe Evansiga oli vaid 6 sekundit.

Nibali edu peaks üldvõiduks olema rohkem kui piisav. Uran kaotab 4.43 ja Evans 5.52. Homme on kavas sile etapp, kus suuri vahesid tekkida ei tohiks. Kangert kaotab liidrile 12.57, mis annab üldises paremustabelis 14. koha.

RAI 3 teleülekandes kiitis Astana liider Nibali etapi järgses stuudiovestluses korduvalt Kangertit ning eestlaselt võeti ka lühike kommentaar etapi sündmustele. Kangert oli vaatamata ebameeldivale ilmale ja kurnavale päevale suhteliselt heas tujus ning suutis jutu sees näo korduvalt naerule ajada. Ta oli päevaga ülimalt rahul ning kiitis omakorda Nibalit, kes tegi tema arust taaskord suurepärase sõidu.