"Minu tugevused on ratturina ilmselt ühepäevasõidud. Olen üsna hea munakivi teedel ning oskan sõidu kulgu hästi lugeda," loetles Räim intervjuus uuele klubile oma tugevusi.

„Tiimi baas asub Itaalias. Esialgse plaani kohaselt on kalendris ainult esimese kategooria sõidud Euroopas, USA-s ja Aafrikas. Tiimi spordidirektoriks on endine proff Nicki Sörensen. Meeskonnaga on seotud ka Peter Sagan, tema on patroon ning annab veidi tuge. Samuti on klubiga seotud Sagani isiklik mänedžer," lisas Räim Spordipartnerile.

"Olen olnud Mihkliga kontaktis juba mitu kuud," tunnistas klubi mänedžer Ran Margaliot. "Nägin teda stabiilselt sõitmas kogu hooaja. Kuigi ta on veel noor, on tal kogemusi juba palju. Tema esitused näiteks Flandersi velotuuril ja U23 MM-il näitavad, et tal on tõesti annet klassikute jaoks. Temas on agressiivsust, ta on valmis võtma riske ning ta on ka hea sprinter. Ootan huviga Mihkli ja Guillaume Boivini koostööd. Neil on sarnased karakterid ning neist võib saada tugev duo nii sprindis kui klassikutes."