"Väga huvitav sõit ning rada. Kõigest 105 km, aga 1800 tõusumeetrit ning meenutas ehk natuke Otepääl peetud EM-i, kuid kindlasti rada iseloomult raskem, kitsam ning tehnilisem, aga mingi aimduse saate. Oli ka üks väga rõve laskumine, mis mulle üldse ei meeldinud/sobinud," kirjutas Räim oma Facebooki leheküljel.

"Alguses lasti kohe mõned kohalikud mehed koos mõne kaaslasega minema ja vahe kasvas üsna suureks. Me üritasime tiimiga tahaplaanile hoida ja mitte aktiivsust ülesse näidata ning pigem vaadata, mida teised suuremad tiimid teevad nagu Bahrein Merida ja Nippo. Nemad hakkasidki sõitu raskemaks tegema ning viimased 3 ringi (17km ring) oli tempo korralik ning grupp jäi väiksemaks. Saime jooksikud viimane ring kätte, tõusu alustasin healt positsioonilt ja tõusunuki lõpuks oli ees vast 40-50 meest. Siis olevat kukkumine olnud, see omakorda veel punti poolitanud.

3km enne lõppu rünnati ja käskisin Benil neile taha hüpata ning minema nad said ja tundus, et jäävadki ette. Siis aga tõmbasid britid asja kokku, kuid samal ajal eest grupist ründas üks tõusva päikese maa poiss ning ette ta napilt jäigi. Kuna mul lõpus enam abilisi polnud, pidin üksi hakkama saama ning ei taastunud selle viimasest pingutusest korralikult ära. Minu spurt oli nigel ja pidin leppima 6. kohaga. Ehk lähipäevadel õnnestub parem resultaat kirja saada. Homme enam-vähem analoogne etapp," lisas Räim.