Võidusõit toimus jahedates ja märgades oludes, mis muutis väga tehnilise raja veelgi keerukamaks.
"Stardinumber oli mul sama, mis eelmise aasta tulemus (toim - Loo lõpetas mullu MK-sarja 56. kohaga). Start oli väga kiire ja kergelt allamäge, kuniks stardiring suusaraja tõusudele ja laskumistele läks. Algul ma oma kohta parandada ei suutnud ning ka esimesed ringid ei toonud olulist edasiminekut, kuid sõidu teine pool ehk viimased kolm ringi kuuest, tõusin oluliselt, kuigi ringiajad paranesid vaid mõne sekundi jagu," kirjeldas Loo võidusõidul toimunut.

"Eelviimane ring oli minu kiireim ja viienda ringi üldaegades paremuselt kaheksas. Koht 20 parema hulgas jäi veidi rohkem kui 45 sekundi kaugusele. Jäin sõiduga igati rahule ja nüüd soovin tuleval pühapäeval Saksamaal Albstadtis toimuval teisel etapil parema tulemuse välja sõita," lisas paljukordne Eesti meister.

Muide, Loo parim koht MK-sarjas pärineb just Nove Mestost, kus ta 2013. aastal sai 19. koha.

Üle pikkade aastate teenis MK-etapil võidu Londoni olümpiavõitja, tšehh Jaroslav Kulhavy. Võiduaeg 1:33.27. Ta edestas 24 sekundiga šveitslast Nino Schurteri, kolmas oli kaotusega 1.14 prantslane Julien Absalon. Loo jäi võitjast maha 6.25.

Maailmakarika etappe on võimalik vaadata otsepildis Red Bull TV vahendusel.