Eesti meistrisärki kandev Ojavee alustab võistlushooaega 5. veebruaril Kataris, mille järgneb kümmekond päeva hiljem Omaani velotuur. Kirsipuu alustab võistlemist vähe hiljem, tema avastardiks peaks kujunema 24. veebruaril algav Langkawi velotuur Malaisias.

Kõigil kolmel nimetatud mitmepäevasõidul on stardijoonel paljud ProTouri meeskonnad.

Üldjoontes sõidavadki Ojavee ja Kirsipuu tänavu täiesti erinevaid kalendreid. Kirsipuu rassib enamjaolt Aasias, Ojavee kuulub nii-öelda Euroopa tiimi, mis hakkab suure tõenäosusega baseeruma Hollandis. 

Tänavu esimese Aasia profiklubina Pro Continental tasemele tõusnud Champion System võib teoreetiliselt stardikoha saada ka mõnele suurtuurile. Näiteks hiljuti Itaalia Bici Sport ajakirjale antud intervjuus sõnas Giro d´Italia peakorraldaja Michele Acquarone, et temale imponeerib mõte anda mõni wildcard täiesti uuele tiimile ning eriti hea oleks, kui see tiim esindaks Aasiat. Siinkohal kaksipidi mõistmist olla ei saa, sest Champion System´ile alternatiivi pole. Nii, et mine tea!

Delfile teadaolevalt on Ojavee ja Kirsipuu tööandja äsja täiendanud ka sõitjate nimekirja ning palganud enda ridadesse kogenud, 31-aastase belglase Gorik Gardeyen´i. Pikka aega Belgia suurklubis Lotto pedaalinud Gardeyen esindas kahel viimasel hooajal Hollandi meeskonda Vacansoleil.