Titulleeritud prantslane edestas teise koha saanud šveitslast Nino Schurter´i 38 sekundiga, kolmas oli itaallane Marco Aurelio Fontana (+1.03).

31-aastane Absalon võitis pika ja eduka karjääri jooksul 18. MK-etapi.

Itaalia amatöörmeeskonnas Hard Rock Canossa Merida sõitev Martin Loo sai jõuproovil 66. koha (+9.38). Lõpetajaid oli 146 ja viimased mehed kaotasid võitjale kolme ringiga.

Naistest teenis esikoha Catharine Pendrel Kanadast. Maaris Meier kaotas võitjale ühe ringiga ja sai protokolli 78. koha.

"Esimene emotsioon, mis võistlusega pähe tuleb, on pettumus. Aga tean, et tegin kõik, mis suutsin, ja samuti tean, et mu jalgades on palju rohkem kui tänase võistluse tulemused näitavad," kirjutas Meier Rattaproffide blogis.

"Stardis olin numbri all 59, ehk kuskil kuuendast reast sain joonele. Stardiringi alguses oli järsk, kiviklibune tõus, see oli jooksukas pea et algusest peale, lihtsalt rahvas ei mahtunud ära, samuti tekkis pudelikael ka hiljem, kus pidi jooksma. Peale esimest kilomeetrit olin ma kuskil päris karukas ja ega ma sealt kuskile ettepoole ei liikunud ka."