Naisjuuniorite Euroopa meistriks krooniti valitsev maailmameister Laura Stigger, kel kulus neljaringilise võistlusmaa läbimiseks 1:05.07. Kaks minutit ja kaks sekundit hiljem lõpetas hõbemedali teeninud inglanna Harriet Harnden ja talle omakorda 44 sekundit kaotanud tšehitar Tereza Saskova lõpetas kolmandana. Ainsa eestlannana startinud Kätlin Kukk lõpetas 34. kohal ajaga 1:20.29.

Meesjuuniorite vanuseklassis oli nobedaim šveitslane Alexandre Balmer, kes läbis viis ringi 1:11.48-ga. Hõbemedali viis Itaaliasse Simone Avondetto (1:12.03) ja pronksmedali sai kaela sakslane Leon Reinhard Kaiser (1:12.10). Tõusvas joones sõitnud Markus Pajur sai kirja 45. koha. Viie ringi sõitmiseks kulus eestlasel 1:22.33.

„Tulemusega ei saa rahule jääda,“ rääkis Pajur sõidujärgselt, kelle sõnul põles ta närvide tõttu läbi. „Stardist alates oli nagu piiraja peal. Jõud tuli tagasi alles kaks ringi enne sõidu lõppu.“

Kuni 23-aastaste naiste vanuseklassis tänavu eestlannasid ei startinud, kuna Mari-Liis Mõttus kukkus enne võistlust treeningul nii tõsiselt, et võistlemine oli välistatud.

Kuni 23-aastaste meeste vanuseklassis võidutses prantslane Joshua Dubau, kel kulus kuueringilise distantsi läbimiseks 1:25.23. Šveitslane kaotas talle 19 sekundiga ja pälvis hõbeda ning kolmandaks jäeti hollandlane Milan Vader (1:26.06). Armin Pilv sai kirja 66. koha.

„Läksin starti suurte ootustega,“ tunnistas Pilv. „Aga kohe sõidu alguses oli minu jaoks kaks liiga pikka tõusu, mis mind liiast väsitasid ja tempot alla tõmbasid. Teine raja pool sobis mulle väga hästi. Üldjoontes ma oma sõiduga rahule ei jäänud, aga super kogemus, millest õppida ja edaspidi paremaid tulemusi saavutada.“

Varasemalt teenisid Kukk ja Pilv eliminaatoris 10. kohad ja Tarmo Mõttus tuli seeniorite 45-49 vanuseklassis 5. kohale.