Mine tea, võib-olla MM-i tulemus avab mõne väiksema profiklubi eestvedaja silmad ja saarlasele antakse tõestamiseks võimalus.

"Muidugi oleks hea profileping saada, sest sõidan U23 vanuses viimast hooaega," ei vaidle Räim põrmugi vastu. "Oma tulemustega ma uksi lahti ei löö, pigem olen korduvalt kinnitanud head taset. Eks paistab, kas see on profilepingu saamiseks piisav," arutles Räim päev pärast kurnavat maailmameistrivõistluste etteastet. Päris suvalist pakkumist ta vastu ei võtaks, klubi peab olema tema silmis professionaalne ning usaldusväärse taustaga. Vastasel juhul võib tekkida jamasid rohkem, kui asi üldse väärt on.

Maailmameistrivõistluste eesmärk oli Räimel esikümnesse jõudmine. Pigem oli see kogu Eesti tiimi ühine soov. "Läksime rajale taktikaga, mis töötas hästi EM-il. Kui jääb lõpu peale, siis aitame Martin Laasi, minu ja Aksel Nõmmela eesmärk oli minna suuremate äraminekutega kaasa. Aga sõidu käigus selgus, et Laas, Nõmmela ja Oskar Nisu olid kehvemas hoos, kui augustis kodusel EM-il. Nii mängiti seekord minu peale ja mul õnnestus plaan enam-vähem täide viia. Esikümnesse jõudmine sõltub väga paljudest detailidest ning täistabamusest jäi pisut vajaka," selgitas Prantsusmaa U23 reitingu 21ne mees.

Räime jaoks hooaeg lõppenud veel pole. Prantsusmaa amatöörklubiga Pro Immo Nicolas Roux võistleb ta veel kolmel jõuproovil - kahel ühepäevasõidul Prantsusmaal ning Aafrikas Kameruni velotuuril.