Risoul´i küla asub umbes 2000 meetri kõrgusel merepinnast, silmailu pakub nägemisulatusse jääv  Euroopa kõrgeim mäetipp Mont Blanc.

Aga Taaramäe ei ole seal mägesid imetlemas, nagu ta kirjutab oma blogis:

"Koos minuga on laagris kuus meest (Julien El Fares, Remi Pauriol, Amael Moinard, Stephan Auge ja Christophe Kern). kõik me valmistume Dauphine Libere velotuuriks ja ilmselt sõidavad ka need samad mehed Tour de France´il. Laager on lühike, kogunesime esmaspäeval ning teisip, kolmap, neljap, reedel olid kavas rasked treeningud. Kuna mina ja Auge tulime siia otse Picardia velotuurilt, siis meie tegime veel teisipäeval rahuliku 2 tundi ja siis olid juba raskemad päevad. Näiteks kolmapäeval 5 tundi koos erinevate intesiivsete pikemate lõikudega mägedes, kokku lõigutasime lausa 1h30min jagu. Neljapäeval veeresime rahulikult ligemale 6 tundi ja reedel on kavas 4 tundi jällegi intensiivsemate harjutustega."

"Laagri kohaks Risoul, kuna see asub Alpides ja siin on hea mägede treeninguid läbi viia. Lisaks lõpeb üks Dauphine etappidest just Risouli mäe otsas (12km 6%). Kolmapäeval proovisin Risouli tõusul ka lõigutada ja võin öelda, et ronimine tuleb üsna kiire, kuskil 22-25 km/tunnis. Seega päris lauge küngas. Neljapäeval kattus enamus treeningtrassi ühe selle aasta Tour de France etapiga (Chambery-Cap). Etapp soosib jooksikuid, seda on ka varasemalt Tour´il sõidetud, aasta oli siis 2003. Laskumised sellel etapil on päris ohtlikud, kuna teed on halvad ja kiired, pidevalt 70-80 km/tunnis sees. Enne finišit on eriti mõnus downhill, mis on ka üsna kurikuulus.

Vaata videot kurikuulsast laskumisest: