Ainsa eestlasena stardis olnud Martin Loo sai 31. koha. Merida-Italia profiklubisse kuuluv Loo kaotas kahe viimase aasta MK-sarja üldvõitjale ja valitsevale maailmameistrile Schurterile 7.51.

MK-sarja üldliidrina jätkab Absalon 1090 punktiga. Talle järgnevad Schurter (830) ja McConnell (690). Loo asub 58. positsioonil.

Oma blogis võttis Loo võistluse kokku nii: "Starti läksin hea enestundega ja eesmärgiga sõita TOP 25 sekka. Startisin natuke kaugemalt kui harjunud, aga mitte liiga kaugelt. Uus ja lai stardiring toimis väga hästi ja kõik mahtusid päris kenasti ära. Stardiga ei suutnud küll miskit võita, kuid ei tõmmanud ennast ka liiga võlga. Ilm oli lämbe ja õhuniiskus mega. Rada kuiv ja väga kiire ning loomulikult ka väga raske. Parandasin oma kohta iga ringiga, kuid suurem edenemine toimus teises pooles ja viimasel ringil olin veel väga lähedal oma eesmärgi peaaegu täitmisele ehk koht numbriga 27 oli tehtav. Peale rocky gardenit olime veel kõik suht koos, aga kui viimasel tõusul otsustavad liigutused tehti, siis jäi natukene puudu ning tuli lasta teistel minna. Nojah, üks neist oli veel ka lätlane. Homme siis kavas pikem autosõit, mis viib välja Ameerikasse ja kohta nimega Windham. Nädala pärast järgmine MK-etapp ja selle aasta eelviimane."