Taaramäe lõpetas tänase kuuenda etapi (183 km) neljandana, kuid kuna kaotas võitnud Adam Yates`ile (Orica-GreenEdge) seitsme sekundiga, langes ta üldarvestuses sekundilise kaotusega teiseks. Liidriks kerkis just Yates.

"Alustuseks ütlen kohe ära, et pettumust pole. Sitta kah sellest tuuri võidust :)," kirjutas Taaramäe oma paf.com Ratta-Rambo blogis.

"Sõidu ajal rääkisin Yatesiga – inglane, kes on end profiks upitanud samamoodi nagu minagi, läbi Prantsusmaa amatöörmeeskonna Etupe, kus sõitis mõned aastad tagasi ka Sander Maasing. Yates tundus mulle sümpaatne kuju, hea meel tema üle!"

Taaramäe arvates sai täna otsustavaks tema meeskonnakaaslaste nõrk panus. "Tegelikult põhjus, miks Yates nii lihtsalt minema sai, oli see, et mu meeskond ei suutnud kõva tempot teha. Bagot kimbutas kõhuviirus ja teised kolm ronijat ei suutnud erilist rongi tõusul teha. Niiviisi oli tempo liiga aeglane ja Yatesil oli kiirenduseks palju värskust. Jäin temast koheselt 5-6 sekundit maha ja see vahe püsiski lõpuni. Oleks aga hoog tõusul kiirem olnud, siis ei oleks ta kindlasti sellist vahet ja kiirendust jõudnud teha," nentis Taaramäe.

"Tunne oli mul tegelikult hea. Toorest jõust tundsin aga kiirenduse hetkel puudust. Selle süüks võib ajada liiga vähest võistlemist. Tundsin, et kogu Eesti seisab mu selja taga ja toetab mind. Mõtlesin sellele ja andsin ikkagi lõpuni niimoodi tuld, kuis jaksasin. Praegu jäi veidi vajaka. Eks vorm veel ronib. Alles esimene tuur ju! Pole lugu. Kena etenduse andsin teile juba. Ärme ole pettunud :) Siit läheb kõik ainult paremaks. Tulevik on kindlasti helge :) Mis põhiline – ma võin terminaatori kombel öelda : “I am back!!!” Sõita jääb veel siiski 2 päeva. Kes teab, mis veel saada võib," lõpetas Taaramäe optimistlikult.