"Olen tiimi juures kaks päeva. Tutvun meeskonna köögipoolega, nemad samal ajal soovisid, et ma teeks mõned testid," rääkis Räim Itaalias ees ootavast programmist. "Kontakt tekkis meil juba kevadel pärast Flandria ühepäevasõidul näidatud kuuendat kohta. Sügisel MM-il leppisime kokku, et tutvun tiimi siseeluga ja siis otsustame, kas lööme käed või mitte."

Kontinentaalse tasemega profiklubi on registreeritud Iisraelis, aga tiimi juhtkonda kuuluvad persoonid Itaaliast, Slovakkiast ja Israelist. Teiste hulgas tõmbab niite ka värske grupisõidu maailmameistri Peter Sagani mänedžer. Meeskond tegutses tänavu esimest aastat, saldosse jäi kolm UCI võitu, neist üks saavutatud Aserbaidžaani velotuuril.

Mihkel Räime vastu tundsid hooaja käigus huvi ka mitmed Belgia kontinentaaltiimid, aga eestlast taheti värvata raha eest, kus endal tulnuks sõitmise eest sisuliselt peale maksta. See ei tundu väga ahvatlev. "Kui Cycling Academy tiimiga diiliks ei lähe, siis jätkan amatöörina," oli Räim kindel.

Septembri lõpus peetud maanteesõidu maailmameistrivõistlustel sõitis Räim U23 grupisõidus välja 15. koha. Viimased kaks hooaega on 22-aastane sõitnud amatöörina Prantsusmaal Team Probikeshop Saint-Etienne Loire ja Team Pro Immo Nicolas Roux meeskondades.